VKE

Innhold

Alle skal med til Chillventa

Nyhet, Kulde

Publisert

Jan H. Eriksen, daglig leder i IAC Vestcold AS

-Chillventa er en opplevelse som jeg gjerne vil dele med alle mine ansatte, sier Jan H. Eriksen, daglig leder i IAC Vestcold. I år har han bestemt at alle skal med.

-Jeg har vært på Chillventa flere ganger og synes alltid det har vært interessant å se alle produktene og møte leverandørene, sier Jan H. Eriksen.

-Et besøk her er noe jeg unner alle mine ansatte, og håper det både kan inspirere og motivere dem. 

I år reiser hele 17 stykker fra IAC Vestcold til Nürnberg for å besøke Chillventa, den største og viktigste messen for kulde- og varmepumpebransjen. Rundt 1.000 utstillere fra mer enn 100 land vil her presentere siste nytt på kuldemedie- og produktfronten. Virkelig interessant er det hva som vil være trendene på kuldemedier med lav eller ingen GWP. Utbudet av aggregat, komponenter og serviceutrustning for HFO-er, hydrokarboner og CO2 vil naturligvis være større enn noensinne før, og alle besøkende lurer på hvilke retninger som vil dominere messen. 

Messen varer fra 16.-18.oktober, finner sted på Exhibition Centre Nuremberg, og er åpen alle dager fra 09:00 - 18:00.  VKE vil være tilstede på AREA stand 9-320 onsdag 17. oktober.