Artikler

Vis filtrering

21 resultater

Type artikkel
Velg område
21 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nedgang i klimamarkedet neste år

  VKEs markedsrapport viser at norsk økonomi er preget av høy aktivitet, men høy inflasjon, renteøkninger og høyere energiutgifter demper vekstutsiktene i klimamarkedet. – Vi venter nedgang neste år før vi igjen får vekst, sier Thor Lexow, adm.dir. i VKE.

 2. Dårlig kontroll med f-gasser i bygg- og anleggsbransjen

  Miljødirektoratet har gjennomført tilsyn med f-gasser i bygg- og anleggsbransjen. De største bygg- og anleggsentreprenørene har ikke rutiner som sikrer at klima-, fryse- og kjøleanlegg blir håndtert av sertifiserte fagfolk. Resultatet er nedslående og viser at bestillere fortsatt har en lang vei å gå, sier Thor Lexow, adm.dir. i VKE.

 3. Svak nedgang i 2022

  Byggekostnadene og -prisene hadde en eksepsjonelt sterk vekst i fjor. Vi venter en svak nedgang i 2022, og deretter to år med marginal vekst, sier Thor Lexow, adm.dir. i VKE.

 4. Sterkere klimamarked enn ventet

  – Klimamarkedet har utviklet seg litt sterkere enn ventet gjennom pandemien. Det skyldes først og fremst at igangsettingen av nye yrkesbygg ikke ble så lav som mange fryktet, men etterspørselen etter nye boliger har også vært solid, sier Thor Lexow, adm.dir. i VKE.

 5. Markedet bedre enn forventet

  Koronapandemien og strenge smitteverntiltak preger fortsatt norsk økonomi, men utsiktene blir mer optimistiske i takt med vaksineringen. Veksten i 2020 var ventet å bli historisk svak, men det har likevel gått bedre enn fryktet i klimamarkedet.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: