VKE

Innhold

  • VKE
  • Artikler
  • Therma Industri inviterer til kurs i drift og vedlikehold av kjøl- og fryselager

Therma Industri inviterer til kurs i drift og vedlikehold av kjøl- og fryselager

Kurs, Kulde

Publisert

Den 5. og 6. desember gjennomføres det kurs i drift og vedlikehold av kjøl- og fryselager på Scandic Hotell på Helsfyr i Oslo.

Kurset henvender seg til deg som drifter, gjennomfører daglig oppfølging, og/eller deg som har et overordnet teknisk eller energiøkonomisk ansvar og ønsker kompetanseheving. Det er ikke nødvendig med teoretiske eller praktiske forkunnskaper, men det er en fordel å ha gjennomført grunnleggende kurs i industriell kjøling, eller inneha tilsvarende erfaring.

Therma Industri AS er en ledende og landsdekkende leverandør av industrielle kuldeanlegg og  armepumper for blant annet næringsmiddelindustrien, kjøle- og fryselagre, isbaner og energisentraler. Therma Industri innehar stor kompetanse innenfor igangsettelse, drift og vedlikehold av industrielle kulde- og varmepumpeanlegg og ønsker å dele denne kunnskapen med sine kunder.

Therma Industris anlegg er i hovedsak levert med ammoniakk eller CO2 som kuldemedium. Dette betyr at det stilles spesielle krav til oss som leverandører, men også til våre kunder som driftere.

Kunnskap til anleggets oppbygging, virkemåte og vedlikeholdsbehov vil hjelpe deg med å fatte de riktige beslutningene, samt sikre en optimalisert drift og tilgjengelighet.

Påmeldingsfrist er 3. november 2018. Det er begrenset med plasser så det lønner seg å være tidlig ute.

Påmelding sendes til ettermarked@therma.no

Les mer om kurset her.