VKE

Innhold

Fullt hus på teknisk fagdag i Førde

Inneklima, Ventilasjon

Publisert

Thor Lexow holder innlegg på teknisk fagdag i Førde. Fullt på første rad er alltid hyggelig når man skal holde innlegg.

Det er blitt en tradisjon med teknisk fagdag i Førde. For fjerde gang arrangerte Brammer, Camfil, Flexit, F-Tech, JL Bruvik, Mitsubishi Electric, Neumann Bygg og Trox Auranor årets arrangement.

Det var stort oppmøte fra bransjen i distriktet. Mange var spente på det faglige programmet, se leverandørutstillingen og få de siste nyheter om produkter og tekniske løsninger. Ikke minst er den tekniske fagdagen en fin anledning til å treffe kolleger.

Foredragsholderne var Sturla Ingebrigtsen, salgssjef i TROX Auranor som snakket om tips og triks for behovsstyrt ventilasjon og et eget foredrag om lyd og lydberegninger i ventilasjonsanlegg.

Thor Lexow, daglig leder i VKE, snakket om endringene i byggteknisk forskrift fra TEK10 til TEK17, ventilasjonsteknikerutdanningen og ny klassifisering av luftfilter ISO 16890.

Siste innlegg for dagen var den tidligere NRK-profilen Erik Hanøy som holdt et engasjerende foredrag om det å skape en bedre arbeidsdag. Fagdagen ble avsluttet med en middag på Thon Hotel Førde.

– Årets arrangement ble veldig bra med nyttige og relevante innlegg, sa Jarle Skage, distriktssjef VVS Hordaland i Flexit AS.