Fagdag for små og mellomstore bedrifter

Annicken Iversen er en av foredragsholderne som gir praktiske tips til små og mellomstore bedrifter på seminaret 17. mars i Oslo.

VKE har inngått samarbeid med Rørentreprenørene Norge som arrangerer SMB-dagen som en inspirerende arena for ledere i små og mellomstore bedrifter den 17. mars i Oslo. Medlemmer i VKE kan delta på SMB-dagen til medlemspris.

Programmet for konferansen i Vika kino i Oslo omfatter digitalisering, ferske jussråd og erfaringer med elbil.

Praktisk og matnyttig
– Det er fort gjort å bli akterutseilt som leder, enten fordi man avventer å gjøre noe med for eksempel digitalisering, eller fordi man skyver bort det man tenker det er vanskelig å sette seg inn i. Vi håper at erfaringsdeling på SMB-dagen vil gi inspirasjon og tro på at man kan gjøre lønnsomme grep i egen bedrift, sier Eli Heyerdahl Eide i Rørentreprenørene Norge.

Hvordan fungerer egentlig elbil som varebil for en bedrift? Line Amundsen forteller om sine erfaringer i Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift.

Jan Terje Kristiansen fra Drammen Rørservice holder innlegg om hvordan de ble en digital bedrift og gi noen tips til hvordan man skal komme videre i digitaliseringsprosessen. Smart bruk av datasystemer gir ikke bare høyere effektivitet og kostnadsbesparelser internt. – Vel så viktig er muligheten for mersalg, poengterer Kristiansen.

Espen Aulie fra A-Aulie følger opp med "BIM endret vår måte å drive rørleggerbedrift på". Han vil dele erfaringer med denne arbeidsmetodikken.

Oppdatering om juss
Ved nyttår kom det nye varslingsregler. Advokat Annicken Iversen fra Lovende forklarer hva som egentlig forlanges av en bedrift. Hun tar også for seg bedriftsleders ansvar for oppfølging av sykefravær.

Trygve Fredrik Myhren fra AKAN stiller med tittelen "Hvordan går du egentlig fram hvis du tror at en kollega drikker for mye, spiller for mye, eller når noe rett og slett ikke stemmer?"

I løpet av dagen vil det også bli en oppdatering om GDPR og sentral godkjenning.

– Vi tror innholdet i programmet er relevant for mange av VKEs medlemmer og at samarbeidet med Rørentreprenørene Norge vil gi synergier,  sier Thor Lexow, adm. dir. i VKE.

Her finner du program for SMB-dagen 17. mars klokken 10.00–15.00 på Vika kino i Oslo.

Meld deg på her.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: