Artikler

Vis filtrering

56 resultater

Type artikkel
Velg område
56 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Rammeavtale for juridiske tjenester

  VKE har inngått en rammeavtale for juridiske tjenester med Advokatfirmaet Grette AS. Medlemsbedrifter kan gjennom avtalen få advokatbistand til sterkt rabatterte priser på juridiske områder som ikke er dekket av NHO-medlemskapet.

 2. Julehilsen fra VKE

  Snart ringes julen inn, 2023 går mot slutten og vi kan igjen senke skuldrene og nyte en velfortjent juleferie. VKE ønsker å sende alle en julehilsen og fortelle hva vi har arbeidet med i året som har gått.

 3. VKE-konferansen 2023 og årsmøte

  VKE-konferansen og årsmøte arrangeres 4. mai 2023 på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika. Temaet for VKE-konferanse 2023 kompetanse i bransjen – hva trenger vi? Vi lover at det blir stort faglig og sosialt utbytte, sier adm.dir. Thor Lexow.

 4. Hvem bør velges til VKEs styre?

  VKE er kulde-, varmepumpe- og ventilasjonsbransjens viktigste talerør og pådriver. Som bransjeforening for 223 medlemsbedrifter over hele landet, jobber vi for bransjens rammebetingelse, utdanning, rekruttering og kompetanse. Ønsker du eller kjenner du noen som bør stille til valg i VKEs styret?

 5. Julehilsen fra VKE

  Snart ringes julen inn, året går mot slutten og vi kan igjen senke skuldrene og nyte en velfortjent juleferie. VKE ønsker å sende alle en julehilsen og fortelle hva vi har arbeidet med i året som har gått.

 6. Nedgang i klimamarkedet neste år

  VKEs markedsrapport viser at norsk økonomi er preget av høy aktivitet, men høy inflasjon, renteøkninger og høyere energiutgifter demper vekstutsiktene i klimamarkedet. – Vi venter nedgang neste år før vi igjen får vekst, sier Thor Lexow, adm.dir. i VKE.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: