Webinar – Arbeidsgivers styringsrett – muligheter for å gjøre endringer i arbeidsforholdet

Publisert

Vi inviterer medlemmer til gratis webinar om temaet arbeidsgivers styringsrett – muligheter for å gjøre endringer i arbeidsforholdet.

Velkommen til gratis webinar og temaet "Arbeidsgivers styringsrett – muligheter for å gjøre endringer i arbeidsforholdet"

Tirsdag 16. mai kl. 08.15 – 09.00

Tema: Arbeidsgivers styringsrett – muligheter for å gjøre endringer i arbeidsforholdet
Målgruppe: Ledere med personalansvar
Foredragsholder: Anita Hegg, Fagsjef HMS/Advokat i BNL

Meld deg på her innen mandag 15. mai kl. 14.00:

PÅMELDING

Link til teams blir sendt ut til påmeldte.

Det gjøres oppmerksom på at det blir gjort opptak av webinaret, og tilgjengeliggjort for medlemsbedrifter på våre nettsider. Deltagelse på webinaret anses som avgitt samtykke til opptak.

Flere nyheter

  1. Kiwa – ny medlemsfordel

    VKE har inngått en avtale med Kiwa om rabatt på kurs og andre tjenester. Avtalen vil gi våre medlemmer en rimeligere tilgang til en av Norges ledende aktører innen testing, inspeksjon, sertifisering og kurs.

  2. Konkurranse for kvinnelige kuldeteknikere

    AREA og World Refrigeration Day har gått sammen for å promotere kvinner i kuldebransjen. De ønsker å vise at en jobb i kulde- og varmepumpebransjen egner seg like godt for kvinner som for menn. – Her oppfordrer jeg alle kvinnelige kuldeteknikere og lærlinger til å vise frem en artig og meningsfylt arbeidsdag, sier Espen Rønning, fagsjef i VKE.

  3. Webinar – Åpenhetsloven – aktsomhetsvurdering

    Åpenhetsloven, som er en menneskerettslov, gjelder i utgangspunktet for større virksomheter. Loven gjelder også for selskap i konsern, og for større selskaps kartlegging av sine leverandørkjeder. Det digitale medlemsmøtet arrangeres for BNLs medlemsbedrifter. Her får du en gjennomgang av krav til aktsomhetsvurdering, rapportering og rutiner knyttet til åpenhetsloven.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: