Webinar: Hvordan tolke Fellesoverenskomsten for byggfag (FOB)?

  • 30. nov 2022Kl. 08.15–09.00
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist 28. november 2022

Fellesoverenskomsten for byggfag er tariffavtalen mellom NHO/BNL og LO/Fellesforbundet. Tariffavtalen omfatter alt bygningsarbeid som tariffbundne medlemmer av NHO har eller får til utførelse. I tillegg til en rekke bygg- og anleggsfag er omfatter tariffavtalen kulde- og varmepumpeteknikkfaget og ventilasjonsteknikkfaget.

Nesten 900 medlemsbedrifter i NHO er bundet av Fellesoverenskomsten for byggfag, men ikke alle ledere kjenner godt avtalen som er gjeldende i deres bedrift. Målet med webinaret er å gi arbeidsgivere innføring de viktigste bestemmelser i denne overenskomsten.

Foredragsholder, Iwona Kilanowski, som er BNLs rådgiver innen dette fagområdet vil gå gjennom de mest sentrale temaer og ofte stilte spørsmål knyttet til blant annet minstelønn, arbeidstid, reisebestemmelser, korte velferdspermisjoner m. m.

Gjennomgang vil være nyttig både for bedrifter som er bundet av tariffavtalen, og de som ikke er bundet, men velger å følge den.

Webinaret er som alltid gratis og åpent for alle. Påmelding er imidlertid påkrevd, og Teams-lenke blir sendt til de påmeldte dagen før webinaret.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: