VKE

Innhold

Snart tid for Chillventa

Chillventa 2018, en av de viktigste messene for kulde-, klima- og varmepumpebransjen, finner sted mellom 16. og 18. oktober i Nürnberg, Tyskland.

For sjette gang kommer Chillventa til å forvandle messehallene i Nürnberg til en internasjonal møteplass for produsenter, leverandører, entreprenører og rådgivere. De siste årene har nedfasingen av HFK og erstatningskuldemediene vært et sentralt tema. Denne gangen forventes det at de 1 000 utstillerne har et større utbud av produkter med propan, CO2, ammoniakk og HFO-er, enn noensinne. Rundt om på messeområdene vil det bli holdt ca. 150 gratis foredrag om aktuelle tema. Forelesere har gjerne spisskompetansen på sitt fagområde, så dette er et godt tips for de som vil kombinere en pause med noe matnyttig. Som tidligere vil VKE være tilstede, og onsdag ettermiddag inviterer vi til en Cocktail Reception sammen med AREA, den europeiske kuldeentreprenørforeningen.

Cocktail Reception
Tid: Onsdag 17. oktober 2018 kl. 17.00
Sted: AREA, ASERCOM og EPEEs messestand i HALL 9 – Stand 9 – 119/220/320

Det vil også bli gitt en kort introduksjon fra organisatorene. Kom gjerne innom for en forfriskning og uformell prat med kollegaer fra hele Europa.

Mer informasjon om messen finner du her.