Webinar om fremtidens kuldemedier

Publisert

Miljødirektoratet presenterer gjeldende regelverk og pågående prosesser for f-gasser. Hva blir forbudt, hva skal fases ned og hvilke revisjoner pågår?

EU-kommisjonen jobber for tiden med revidering av f-gassforordningen og mange i kulde- og varmepumpebransjen er spent på hva som kan komme av innstramninger. Samtidig jobber Miljødirektoratet med «PFAS restriksjonsforslag» som kan berøre bruk av HFO'er i fremtiden.

Miljødirektoratet presenterer gjeldende regelverk og pågående prosesser for f-gasser. Hva blir forbudt, hva skal fases ned og hvilke revisjoner pågår?

Dette arrangementet gjennomføres i samarbeid med Norsk Varmepumpeforening (NOVAP), Miljødirektoratet og VKE – Foreningen for ventilasjon, kulde og energi.

Program og innledere:

  • Rolf Iver Mytting Hagemoen, Norsk Varmepumpeforening
  • Espen Rønning, VKE – Foreningen for ventilasjon, kulde og energi
  • Alice Gaustad/Sandrine Bernard, Miljødirektoratet
  • Audun Heggelund, Miljødirektoratet

Arrangementet er gratis og gjennomføres på Zoom 20. januar 2022  kl. 12:00–13:00.

Meld deg på her!

Flere nyheter

  1. Rammeavtale for juridiske tjenester

    VKE har inngått en rammeavtale for juridiske tjenester med Advokatfirmaet Grette AS. Medlemsbedrifter kan gjennom avtalen få advokatbistand til sterkt rabatterte priser på juridiske områder som ikke er dekket av NHO-medlemskapet.

  2. Opplæringskontorene beholder dagens rolle

    Opplæringskontorenes viktigste rolle er å sikre kvaliteten på yrkesopplæringen gjennom koordinering og støtte til både lærlinger og bedrifter. Nå har Kunnskapsdepartementet endelig fått ferdigstilt forskrift til opplæringsloven og etter mye trykk fra arbeidslivets parter har opplæringskontorene beholdt dagens rolle som navet i lærlingeløpet.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: