Webinar om fremtidens kuldemedier

Publisert

Miljødirektoratet presenterer gjeldende regelverk og pågående prosesser for f-gasser. Hva blir forbudt, hva skal fases ned og hvilke revisjoner pågår?

EU-kommisjonen jobber for tiden med revidering av f-gassforordningen og mange i kulde- og varmepumpebransjen er spent på hva som kan komme av innstramninger. Samtidig jobber Miljødirektoratet med «PFAS restriksjonsforslag» som kan berøre bruk av HFO'er i fremtiden.

Miljødirektoratet presenterer gjeldende regelverk og pågående prosesser for f-gasser. Hva blir forbudt, hva skal fases ned og hvilke revisjoner pågår?

Dette arrangementet gjennomføres i samarbeid med Norsk Varmepumpeforening (NOVAP), Miljødirektoratet og VKE – Foreningen for ventilasjon, kulde og energi.

Program og innledere:

  • Rolf Iver Mytting Hagemoen, Norsk Varmepumpeforening
  • Espen Rønning, VKE – Foreningen for ventilasjon, kulde og energi
  • Alice Gaustad/Sandrine Bernard, Miljødirektoratet
  • Audun Heggelund, Miljødirektoratet

Arrangementet er gratis og gjennomføres på Zoom 20. januar 2022  kl. 12:00–13:00.

Meld deg på her!

Flere nyheter

  1. Varmepumper sentralt i Kraftløftet

    I slutten av september leverte NHO og LO en felles strategi for energieffektivisering, varmepumper i bygg og lokal solkraftproduksjon. – Strategien er en driver for betydelig satsing på enøk for å redusere kraftbehovet til bygg og industri og frigi elektrisitet til andre formål enn oppvarming, sier Thor Lexow, administrerende direktør i VKE.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: