Webinar – Strategi for bærekraft og digital beredskap

Publisert

Vi inviterer medlemmer til gratis webinar om temaene strategi for bærekraft og digital beredskap.

Velkommen til gratis webinar og temaene "Strategi for bærekraft og digital beredskap"

Tirsdag 2. mai kl. 08.15 – 09.00

Temaer:

 1. Kort introduksjon til forretningsmodell for grønn omstilling – Handling skaper endring.
 2. Cybersikkerhetstruslene blir stadig flere og mer komplekse, og konsekvensene av et dataangrep kan bli alvorlige for en bedrift. I dette innlegget får du noen konkrete tips til hva du kan gjøre i din bedrift – uten å være IT-ekspert, og uten å være sikkerhetsekspert.

Målgruppe: Daglige ledere og IT-ansvarlige.

Foredragsholdere: Merete Bellingmo, Daglig leder, NAML
Maria Bartnes, Forskningssjef, SINTEF Digital

Meld deg på her innen fredag 28. april kl. 14.00:

PÅMELDING

Link til teams blir sendt ut til påmeldte.

Det gjøres oppmerksom på at det blir gjort opptak av webinaret, og tilgjengeliggjort for medlemsbedrifter på våre nettsider. Deltagelse på webinaret anses som avgitt samtykke til opptak.

Flere nyheter

 1. Kiwa – ny medlemsfordel

  VKE har inngått en avtale med Kiwa om rabatt på kurs og andre tjenester. Avtalen vil gi våre medlemmer en rimeligere tilgang til en av Norges ledende aktører innen testing, inspeksjon, sertifisering og kurs.

 2. Konkurranse for kvinnelige kuldeteknikere

  AREA og World Refrigeration Day har gått sammen for å promotere kvinner i kuldebransjen. De ønsker å vise at en jobb i kulde- og varmepumpebransjen egner seg like godt for kvinner som for menn. – Her oppfordrer jeg alle kvinnelige kuldeteknikere og lærlinger til å vise frem en artig og meningsfylt arbeidsdag, sier Espen Rønning, fagsjef i VKE.

 3. Webinar – Åpenhetsloven – aktsomhetsvurdering

  Åpenhetsloven, som er en menneskerettslov, gjelder i utgangspunktet for større virksomheter. Loven gjelder også for selskap i konsern, og for større selskaps kartlegging av sine leverandørkjeder. Det digitale medlemsmøtet arrangeres for BNLs medlemsbedrifter. Her får du en gjennomgang av krav til aktsomhetsvurdering, rapportering og rutiner knyttet til åpenhetsloven.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: