Medlemsfordeler

Vi ivaretar dine bransjeinteresser med vår fagkompetanse, rådgivningstjenester og nettverk. Vi tilbyr også en rekke økonomiske rabattordninger. Sammen med NHO Byggenæringen og NHO er vi med på å sette dagsorden og styrke din konkurranseevne.

Benytt deg av medlemsfordelene og få mest mulig ut av medlemsskapet. Forsikringstilbud og andre medlemsfordeler er så gunstige at du kan spare inn store deler eller hele medlemskostnaden.

Det lønner seg å være medlem av VKE!

VKE Integrator

VKE Integrator er et bransjetilpasset system for internkontroll, HMS og kvalitetssikring. Medlemmer av VKE får tilgang på systemet til en fordelaktig pris. Avtalen med Håndverksdata inkluderer også rabatter på forretningssystemet Éntre Office og andre tjenester.

Kurs innen HMS for kulde- og ventilasjonsbransjen

Som medlem i VKE får du 20 % rabatt på klasseromskurs, webinar og e-læring fra Trainor. Tilbudet omfatter kurs som gir dokumentert kompetanse for arbeid med elektriske anlegg, adferd i eksplosjonsfarlige områder og varme arbeider.

Fordelstorget

På Fordelstorget finner du gunstige rammeavtaler på produkter og tjenester for din bedrift.

Rimelig forsikring

VKEs medlemsbedrifter bruker mye penger på forsikringer. Som medlem i VKE har du tilbud på en skreddersydd forsikring i samarbeide med Nelfo og Pareto Forsikringsmegling AS.

Advokatforsikring for entreprenørbedrifter

Som medlem i VKE har du tilbud om markedets beste advokatforsikring, skreddersydd for våre entreprenørbedrifter. Med forsikringen slipper du å betale timepris, enten du bare søker juridisk rådgivning, eller trenger advokathjelp.

Bli medlem!

Bli en del av et viktig bransjemiljø og benytt deg av våre mange medlemsfordeler!

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med oss!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: