Kurs innen HMS for kulde- og ventilasjonsbransjen

Illustrasjonsbilde Trainor.

Som medlem i VKE får du 20 % rabatt på klasseromskurs, webinar og e-læring fra Trainor. Tilbudet omfatter kurs som gir dokumentert kompetanse for arbeid med elektriske anlegg, adferd i eksplosjonsfarlige områder og varme arbeider.

FSE-kurs
Årets e-læringskurs tar deg med til en spesialutviklet 3D-verden der vi gjenskaper arbeidssituasjonene duer satt til å utføre. Engasjerende, lærerikt og effektivt!
Les mer.

Kurs i varme arbeider
Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes arbeidsverktøy og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Varme arbeider omfatter bruk av åpen flamme, varmlufts-, sveise-, skjære- og slipeutstyr.

Dette er et nytt kurs som er godkjent av Brannvernforeningen, gyldig i 5 år og oppfyller myndighetenes krav. Er du nysgjerrig på hvordan dette kurset er?
Les mer.

Sikker adferd i Ex-områder
Jobber du med brannfarlige kuldemedier eller i et eksplosjonsfarlig område?
Myndighetene stiller krav til dokumentert opplæring i eksplosjonsvern for alle som skal inni et Ex-område. Kurset er skreddersydd for ikke-elektropersonell som skal ha adgang til eller utføre arbeid i områder som er eksplosjonsfarlige.
Les mer.

Benytt deg av medlemstilbudet
Registrer bedriften for å benytte deg av medlemstilbudet. Når Trainor har registrert bedriften og kontaktperson får du tilsendt brukerinformasjon for bedriftsprofilen på Trainor.
Registrer bedriften her.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: