Åpning av byggautomasjonslaben ved Saltdal videregående skole

Foto: Byggautomasjonslaben Saltdal vgs.

Nordland fylkeskommune og Saltdal videregående skole inviterer til den offisielle åpningen av byggautomasjonslaben ved Saltdal videregående skole den 14. november.

Saltdal vgs er stolte over endelig å være i havn med «prosjekt byggautomasjon», så nå gjenstår kun den offisielle åpningen. Byggautomasjonslaben ble bygget for å gi Saltdal vgs mulighet til å spisse våre elever mot denne bransjen, og vi gleder oss nå til å vise frem resultatet til bedrifter i regionen.

Den nye laben vil også bli en ressurs for fagutdanningen innen det nye Ventilasjonsteknikkfaget og Kulde- og varmepumpemontørfaget og vil kunne være prøvestasjon for den praktiske fagprøven.

– I tillegg er Byggautomasjonslaben en fin arena å avholde fagprøver på, der bedriftene kan komme inn og i samarbeid med skolen skreddersy fagprøver, sier Frode Arntzen, avdelingsleder ved Saltdal vgs.

– Da vil ikke bedriften være avhengig av å fristille deler av prosjekter ute hos kunder til fagprøve, men kan avholde den innen normert tid for fagprøvekandidaten. Videre kan byggautomasjonslaben videreutvikles, og bedriftene kan komme inn og teste ut nye løsninger i samarbeid med elevene som velger KVT, samt elevene kan i gjennom ungdomsbedrift forske på nye produkter og løsninger via vårt implementerte EOS, fortsetter Arntzen.

Tid: 14. november, kl. 10.00
Sted: Saltdal vgs
Programmet laster du ned her.

Send en epost til avdelingsleder ved Saltdal vgs Frode Arntzen dersom du ønsker å registrere deg til åpningen.

Flere nyheter

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: