Internasjonal konferanse for bærekraftig ventilasjon, kulde og energi

Internasjonal, Inneklima, Ventilasjon, Kulde, Energi

Publisert

EUREKA-konferansen 2019 arrangeres den 11. og 12. juni i Brugge, Belgia med overskriften “How can the HVAC-R industry contribute to achieving the Sustainable Development Goals?”

Behovet for klimatisering og kjøling øker over hele kloden. Verden trenger klimatisering av bygninger for et sunt inneklima og kjøling og frysing for å holde høy matkvalitet, redusere matsvinn og levere holdbar mat. Vi trenger klimaanlegg og varmepumper i næringsbygg, industrien, utdanningsinstitusjoner, sykehus, og private hjem. Alle er avhengige av ventilasjons- og kuldeteknikken.

EUREKA-konferansen handler om visjonen for ventilasjon, kulde- og varmepumpebransjen, om folk som ønsker en bedre fremtid for planeten vår. Det handler om vår felles fremtid – om hvordan vi leverer bærekraftig klimatisering og kjøling som er trygg, klimavennlig og rimelig. Om hvordan vi gjør våre installasjoner smarte ved å la dem kommunisere før inneklimaet forringes eller maten som skal konserveres går til spille, og hvordan vi utvikler energivennlige anlegg.

EUREKA-konferansen er en plattform der kunnskap og visjoner deles med beslutningstakere i regjeringer, næringsliv, utdanningsinstitusjoner og frivillige organisasjoner. En annen målgruppe er studenter, de som er neste generasjons ledere, entreprenører og beslutningstakere.

– Bærekraftig kjøling handler om å implementere kjøling som er rimelig, klimavennlig og trygg for alle, sier Stig Rath, – og en viktig forutsetning for å nå dette målet er nok fagfolk. På vegne av AREA er han deltaker i panelet som skal diskutere hvordan en kan rekruttere flere kvinnelige fagarbeidere til kulde- og varmepumpebransjen. I dag er andelen kvinner under 5 %, og bransjen går glipp av mange talenter når den ikke klarer å tiltrekke seg dyktige unge kvinner.

Les mer her.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: