Nordiske konferanse om nullutslippsbygg og plusshus

Publisert

Illustrasjon: The Powerhouse Brattørkaia-prosjektet i Trondheim, Snøhetta/MIR.

6. - 7. november arrangeres den første nordiske konferanse om nullutslipps og plusshus i Trondheim.

Med 25 sesjoner med forskjellige temaer vil man vise hva som er mulig og hva man har oppnådd med det siste innen forskning, teknologi for å bygge kabonnøytralt. VKE er medarrangør og adm. dir. Thor Lexow i VKE vil være ordstyrer i sesjonen om inneklima.

Årets konferanse er et samarbeid mellom NTNU, SINTEF, Skanska, Enova, FutureBuilt, Direktoratet for byggkvalitet, Snøhetta, Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune og VKE.

– Konferansen gir deg interessante foredrag om hva som skjer i Norden og internasjonalt. Her er det mulighet til å presentere egne erfaringer, forskningsresultater, produkter eller tjenester, forteller Lexow.

Det blir ekskursjoner til realiserte prosjekter, og en arena for å diskutere samarbeid og forretningsmuligheter. På konferansen kan du høre mer om alt fra forretningsmodeller og anskaffelsesstrategier til lavkarbonmaterialer og smarte systemer for energi- og effektstyring.

Det er mulighet for 15 utstillere i vrimlearealet på Clarion Hotel and Congress, så her er det en fin anledning til å vise det ypperste av ventilasjonsprodukter og løsninger.

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Flere nyheter

  1. Kunstig intelligens i klimabransjen

    Kunstig intelligens (AI) vil spille en sentral rolle i å forbedre effektiviteten og innovasjonen i ulike bransjer, påvirke arbeidsmetoder og utfordre tradisjonelle roller som håndverkere, entreprenører, ingeniører og rådgivere. "AI i bransjen – Inspirasjon og muligheter" var temaet på VKE-konferansen som gikk av stabelen 25. april til en fullsatt sal på ærverdige Oslo Militære Samfund.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: