Høringsmøte om klimabaserte energikrav i TEK

Powerhouse Brattørkaia Foto: Lexow.

VKE og Rørentreprenørene Norge arrangerer digitalt høringsmøte for medlemsbedriftene onsdag 1. september kl. 10.00 - 12.00 på Teams.

Regjeringen vil redusere klimaavtrykket fra bygg og har nå sendt ut forslag om klimabaserte energikrav i TEK på høring.

VKE og Rørentreprenørene Norge inviterer til medlemsmøte for å presentere høringsforslaget og presentere høringsinnspill fra bransjen.

Første del av møtet vil DiBK presentere høringsforslaget og svare på spørsmål i plenum, etter en kort pause vil bransjeforeningene presentere sine høringsinnspill.

Agenda for digitalt høringsmøte

 1. Velkommen og kort introduksjon, Thor Lexow, VKE
 2. Orientering om høringen, bakgrunn og de viktigste endringene, Inger-Grethe England DiBK (DiBK svarer på spørsmål i plenum)
 3. PAUSE – VKE og Rørentreprenørene deler seg i hvert sitt grupperom
 4. Gjennomgang av de viktigste endringene og forslag til høringskommentar fra bransjeforeningen – spørsmål og innspill i plenum
 5. Veien videre og avslutning

Arrangementet krever registrering. Vi sender deg deltakerlenke til den adressen du oppgir når det nærmer seg dagen for gjennomføring.

Registrer deltakelse her.

Her kan du lese mer om høringsforslaget.

Flere nyheter

 1. Kiwa – ny medlemsfordel

  VKE har inngått en avtale med Kiwa om rabatt på kurs og andre tjenester. Avtalen vil gi våre medlemmer en rimeligere tilgang til en av Norges ledende aktører innen testing, inspeksjon, sertifisering og kurs.

 2. Konkurranse for kvinnelige kuldeteknikere

  AREA og World Refrigeration Day har gått sammen for å promotere kvinner i kuldebransjen. De ønsker å vise at en jobb i kulde- og varmepumpebransjen egner seg like godt for kvinner som for menn. – Her oppfordrer jeg alle kvinnelige kuldeteknikere og lærlinger til å vise frem en artig og meningsfylt arbeidsdag, sier Espen Rønning, fagsjef i VKE.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: