Høringsmøte om klimabaserte energikrav i TEK

Powerhouse Brattørkaia Foto: Lexow.

VKE og Rørentreprenørene Norge arrangerer digitalt høringsmøte for medlemsbedriftene onsdag 1. september kl. 10.00 - 12.00 på Teams.

Regjeringen vil redusere klimaavtrykket fra bygg og har nå sendt ut forslag om klimabaserte energikrav i TEK på høring.

VKE og Rørentreprenørene Norge inviterer til medlemsmøte for å presentere høringsforslaget og presentere høringsinnspill fra bransjen.

Første del av møtet vil DiBK presentere høringsforslaget og svare på spørsmål i plenum, etter en kort pause vil bransjeforeningene presentere sine høringsinnspill.

Agenda for digitalt høringsmøte

 1. Velkommen og kort introduksjon, Thor Lexow, VKE
 2. Orientering om høringen, bakgrunn og de viktigste endringene, Inger-Grethe England DiBK (DiBK svarer på spørsmål i plenum)
 3. PAUSE – VKE og Rørentreprenørene deler seg i hvert sitt grupperom
 4. Gjennomgang av de viktigste endringene og forslag til høringskommentar fra bransjeforeningen – spørsmål og innspill i plenum
 5. Veien videre og avslutning

Arrangementet krever registrering. Vi sender deg deltakerlenke til den adressen du oppgir når det nærmer seg dagen for gjennomføring.

Registrer deltakelse her.

Her kan du lese mer om høringsforslaget.

Flere nyheter

 1. Rammeavtale for juridiske tjenester

  VKE har inngått en rammeavtale for juridiske tjenester med Advokatfirmaet Grette AS. Medlemsbedrifter kan gjennom avtalen få advokatbistand til sterkt rabatterte priser på juridiske områder som ikke er dekket av NHO-medlemskapet.

 2. Opplæringskontorene beholder dagens rolle

  Opplæringskontorenes viktigste rolle er å sikre kvaliteten på yrkesopplæringen gjennom koordinering og støtte til både lærlinger og bedrifter. Nå har Kunnskapsdepartementet endelig fått ferdigstilt forskrift til opplæringsloven og etter mye trykk fra arbeidslivets parter har opplæringskontorene beholdt dagens rolle som navet i lærlingeløpet.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: