Seminar: Fellesløsninger for byggenæringen om innarbeiding av åpenhetsloven

Publisert

I samarbeid med EBA inviterer BNL til kombinert seminar/webinar 8. desember kl. 9-11, om fellesløsninger for byggenæringen om innarbeiding av åpenhetsloven. Du kan delta fysisk eller digitalt.

Hovedtemaet er status fra arbeidsgruppens kartlegging av leverandørkjeder og aktsomhetsvurderinger med innlegg fra blant andre Veidekke, Backe og Ahlsell.

Deltagelse krever påmelding. Kryss av i påmeldingsskjemaet om du ønsker å delta fysisk eller digitalt. Samtlige påmeldte vil motta en e-post med lenke til streaming dagen før seminaret/webinaret.

Deltakelse er åpent kun for EBAs og BNLs bransjeforeninger og er gratis. Vi oppfordrer alle til å melde seg på så snart som mulig og innen påmeldingsfristen 7. desember 2022.

Når og hvor: 8. desember kl. 9-11. Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27 i Oslo, møterom Sinnataggen. Du kan også følge seminaret digitalt.

Program:

09.00 - 09.05: Velkommen v/ adm. dir. i EBA Heikki Eidsvoll Holmås

09.05 - 09.15: EBA og BNLs arbeid med åpenhetsloven, Øystein Seljeflot/Morten Meyer

09.15 - 09.45: Status fra arbeidsgruppen – kartlegging av leverandørkjeder og aktsomhetsvurderinger, Ole Jakob Nes (Veidekke) og Tom Ivar Myhre (Backe)

09.45 - 10.00: Rørentreprenørene Norge

10.00 - 10.15: Pause

10.15 - 10.45: Status i Ahlsells arbeid med åpenhetsloven og aktsomhetsvurderinger, Hilde Halvorsen og Elisa Gasperini (Ahlsell)

10.45 - 11.00: Panelsamtale om videre arbeid og rapportering iht. åpenhetsloven. Hovedtemaet er status fra arbeidsgruppens kartlegging av leverandørkjeder og aktsomhetsvurderinger med innlegg fra blant andre Veidekke, Backe og Ahlsell.

Meld deg på her.

Flere nyheter

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: