Webinar: Hvordan tolke Fellesoverenskomsten for byggfag (FOB)?

Lønn og tariff

Publisert

BNLs rådgiver Iwona Kilanowska holder webinar om Fellesoverenskomsten for byggfag.

Fellesoverenskomsten for byggfag er tariffavtalen mellom NHO/BNL og LO/Fellesforbundet. Tariffavtalen omfatter også kulde- og varmepumpeteknikkfaget og ventilasjonsteknikkfaget. BNLs rådgiver Iwona Kilanowska gir en innføring i tariffavtalen den 30. november kl. 8.15.

Nesten 900 medlemsbedrifter i NHO er bundet av Fellesoverenskomsten for byggfag, men ikke alle ledere kjenner godt avtalen som er gjeldende i deres bedrift. Målet med webinaret er å gi arbeidsgivere innføring de viktigste bestemmelser i denne overenskomsten.

Foredragsholder, Iwona Kilanowski, som er BNLs rådgiver innen dette fagområdet vil gå gjennom de mest sentrale temaer og ofte stilte spørsmål knyttet til blant annet minstelønn, arbeidstid, reisebestemmelser, korte velferdspermisjoner m. m. 

Fellesoverenskomsten for byggfag kan du laste ned her.

Gjennomgang vil være nyttig både for bedrifter som er bundet av tariffavtalen, og de som ikke er bundet, men velger å følge den. 

Webinaret er som alltid gratis og åpent for alle. Påmelding er imidlertid påkrevd, og Teams-lenke blir sendt til de påmeldte dagen før webinaret.

Meld deg på her.

Flere nyheter

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: