Kiwa – ny medlemsfordel

Publisert

VKE har inngått en avtale med Kiwa om rabatt på kurs og andre tjenester. Avtalen vil gi våre medlemmer en rimeligere tilgang til en av Norges ledende aktører innen testing, inspeksjon, sertifisering og kurs.

Rabatt på tjenester bransjen bruker
– VKE ønsker velkommen samarbeidet med Kiwa, sier Thor Lexow, administrerende direktør i VKE, de er en aktør som leverer tjenester til mange av medlemmene våre.

Avtalen gir alle medlemmer av VKE 10 % rabatt på alle åpne og en rekke bedriftsinterne kurs som Kiwa tilbyr. Blant annet kan det nevnes kurs i varme arbeider, hardlodding og kjemikaliehåndtering. I tillegg tilbyr Kiwa 5 % rabatt på sertifisering, tekniske kontroller, kalibrering- og laboratorietjenester.

Kiwa er blant annet godkjent teknisk kontrollorgan for trykkpåkjent utstyr og utfører tredjepartskontroll iht. §9 i forskrift om håndtering av farlig stoff.

Webinarer
En annen del av avtalen er å utarbeide relevante og interessante webinarer for VKEs medlemmer.

– Kiwa har stor faglig bredde i tjenestene de tilbyr og veldig mange flinke fagfolk som kan hjelpe vår bransje, så vi gleder oss til å lage spennende webinarer sammen med Kiwa, avslutter Thor Lexow.

Les mer om avtalen på sidene om medlemsfordeler.

Flere nyheter

  1. Konkurranse for kvinnelige kuldeteknikere

    AREA og World Refrigeration Day har gått sammen for å promotere kvinner i kuldebransjen. De ønsker å vise at en jobb i kulde- og varmepumpebransjen egner seg like godt for kvinner som for menn. – Her oppfordrer jeg alle kvinnelige kuldeteknikere og lærlinger til å vise frem en artig og meningsfylt arbeidsdag, sier Espen Rønning, fagsjef i VKE.

  2. Webinar – Åpenhetsloven – aktsomhetsvurdering

    Åpenhetsloven, som er en menneskerettslov, gjelder i utgangspunktet for større virksomheter. Loven gjelder også for selskap i konsern, og for større selskaps kartlegging av sine leverandørkjeder. Det digitale medlemsmøtet arrangeres for BNLs medlemsbedrifter. Her får du en gjennomgang av krav til aktsomhetsvurdering, rapportering og rutiner knyttet til åpenhetsloven.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: