Kiwa – ny medlemsfordel

Publisert

VKE har inngått en avtale med Kiwa om rabatt på kurs og andre tjenester. Avtalen vil gi våre medlemmer en rimeligere tilgang til en av Norges ledende aktører innen testing, inspeksjon, sertifisering og kurs.

Rabatt på tjenester bransjen bruker
– VKE ønsker velkommen samarbeidet med Kiwa, sier Thor Lexow, administrerende direktør i VKE, de er en aktør som leverer tjenester til mange av medlemmene våre.

Avtalen gir alle medlemmer av VKE 10 % rabatt på alle åpne og en rekke bedriftsinterne kurs som Kiwa tilbyr. Blant annet kan det nevnes kurs i varme arbeider, hardlodding og kjemikaliehåndtering. I tillegg tilbyr Kiwa 5 % rabatt på sertifisering, tekniske kontroller, kalibrering- og laboratorietjenester.

Kiwa er blant annet godkjent teknisk kontrollorgan for trykkpåkjent utstyr og utfører tredjepartskontroll iht. §9 i forskrift om håndtering av farlig stoff.

Webinarer
En annen del av avtalen er å utarbeide relevante og interessante webinarer for VKEs medlemmer.

– Kiwa har stor faglig bredde i tjenestene de tilbyr og veldig mange flinke fagfolk som kan hjelpe vår bransje, så vi gleder oss til å lage spennende webinarer sammen med Kiwa, avslutter Thor Lexow.

Les mer om avtalen på sidene om medlemsfordeler.

Flere nyheter

  1. Varmepumper sentralt i Kraftløftet

    I slutten av september leverte NHO og LO en felles strategi for energieffektivisering, varmepumper i bygg og lokal solkraftproduksjon. – Strategien er en driver for betydelig satsing på enøk for å redusere kraftbehovet til bygg og industri og frigi elektrisitet til andre formål enn oppvarming, sier Thor Lexow, administrerende direktør i VKE.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: