Fagmøte – Hva er god latin for helsebygg i 2024?

Publisert

Norsk Innemiljøorganisasjon inviterer til gratis fagmøte 7. mars 2024. Temaet er inneklima og ventilasjon i bygningen for Helsebygg i 2024. Du kan delta fysisk eller digitalt.

Velkommen til gratis fagmøte!

Dato: 7. mars kl. 12.30 – 16.15
Tema: Hva er god latin for helsebygg i 2024?

Normer og regler for ventilasjon og inneklima baserer seg i stor grad på forskning på friske voksne og i noen grad på barn. I årene som kommer blir hovedandelen av befolkningen stadig eldre. Selv om de eldre blir friskere og sprekere enn nå, vil mange trenge helse- og omsorgstjenester. Er inneklima og ventilasjon i bygningene der disse tjenestene utføres tilpasset behovet til den pleietrengende og den pleiende?

Vi tror at det er behov for å dele eksisterende kunnskap og få fram ny kunnskap for å etablere en god praksis. Ansatte og pasienter / beboere i helsebygninger vil alltid ha mange og sammensatte utfordringer, men dårlig eller uegnet inneklima burde ikke være en av dem.

Norsk Innemiljøorganisasjon inviterer derfor til fagmøte 7. mars 2024 på Diakonhjemmet, klasserom D14-AU17 i Diakonveien 14, Oslo.

Møtet er åpent og gratis for alle, men det er begrenset plass, og vi trenger derfor påmelding innen 3. mars. Det blir også mulig å delta digitalt, og vi ønsker forhåndspåmelding også for digitale deltakere.

Programmet finner du her.

Påmelding: Klikk her

Flere nyheter

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: