Seminar – Enovas nye støtteordninger for energieffektivisering i bygg

Publisert

Vi inviterer til gratis seminar hvor du kan møte Enova som presenterer de nye investeringsstøtteordningene for boligselskap, yrkesbygg og energisentraler.

Norske byggeiere skal energieffektivisere for flere milliarder kroner i årene fremover. Enova gir både økonomisk støtte og gode råd. Høsten 2023 introduserte Enova flere nye program med investeringsstøtte både for boligselskap (borettslag og sameier), yrkesbygg og energisentraler.

I dette seminaret får du møte nøkkelpersoner i Enova som presentere støtteordningene og erfaringer så langt, og hva som kreves ved søknader til Enova.

Seminaret retter seg spesielt mot byggeiere og rådgivere/leverandører som skal bistå i planlegging og gjennomføring av energieffektivisering av eksisterende bygg. Del 1 av seminaret vil også ha nytte for eiere av yrkesbygg og styrer i borettslag og sameier som er i startgropa for energioppgradering.

Velkommen til seminar 14. februar kl 12:00 !

Lunsj vil bli servert fra kl 11:30. Det er gratis å delta.

Les mer og meld deg på her!

Flere nyheter

  1. Julehilsen fra VKE

    Snart ringes julen inn, 2023 går mot slutten og vi kan igjen senke skuldrene og nyte en velfortjent juleferie. VKE ønsker å sende alle en julehilsen og fortelle hva vi har arbeidet med i året som har gått.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: