Elisabet kan bli Norges beste kuldemontør

Publisert

Lærling Elisabet Timland, Serviceleder John Kaare Dahl Røsok og Daglig leder Jan H. Eriksen gleder seg til Yrkes NM på Hellerudsletta.

IAC Vestcold sender sin dyktigste lærling til Yrkes NM for kuldemontører. Elisabet Timland skal sammen med fem andre deltakere kjempe om å bli Norgesmester i kuldefaget.

Yrkes-NM 2018 arrangeres 23.- 25. oktober på det nye kongress- og messesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta like utenfor Oslo. Her skal seks unge og dyktige fagarbeidere fra hele landet konkurrere om medaljer, heder og ære i kuldefaget. En av dem er Elisabet Timland, som er lærling hos IAC Vestcold. Vi har spurt henne hvordan hun kom inn i kuldebransjen. 

-Faren min er industrimekaniker ved Pipelife Norge, der det kreves mye kjøling i produksjonen av plastrør, og det var når han fortalte om dette at min interesse ble vekket, forteller Elisabet.

-Når jeg gikk Vg1 elektro på Croftholmen vgs så jeg en artikkel i Varden om kuldelinjen på Notodden vgs, søkte Vg2 der og er veldig fornøyd med dette valget. 

Daglig leder Jan H. Eriksen er begeistret over at Elisabet vil delta, og vil gi henne full oppbacking frem mot konkurransen. -Jeg og John Kaare (servicelederen) skal reise opp å se på Elisabet, sier han, -og det er kjempeflott om hennes deltagelse kan inspirere andre jenter til å søke kuldemontørfaget.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: