Bli medlem!

Medlemskap i VKE

Som medlem i VKE blir du også en del av landsforeningen NHO Byggenæringen og NHO (Næringslivets Hovedorganisasjon).

NHO er Norges største arbeidsgiverorganisasjon for bedrifter i Norge. Gjennom medlemskapet får du tilgang til en rekke fordeler. Juridisk rådgivning, faglig bistand, attraktive møteplasser, nyttige verktøy, relevante kurs og rabatterte innkjøpsordninger er noen eksempler.

Kontingent og serviceavgift
Det gis fradrag for medlemskontingent begrenset oppad til 0,2 % av bedriftens samlede lønnsutbetalinger i året forut for inntektsåret. Serviceavgiften er fradragsberettiget i sin helhet.

Fra 2024 har NHO lagt om sitt faktureringssystem slik at medlemmene får en faktura fra NHO, en faktura fra VKE – Foreningen og en faktura fra VKEs servicekontor, dvs. tre fakturaer.

Faktura 1: NHO-kontingent, -serviceavgift og premie konfliktfond for bedrifter med tariffavtale
Faktura 2: VKE-kontingent til VKE – Foreningen (org.nr. 994 232 800)
Faktura 3: VKE-serviceavgift til VKEs servicekontor (org.nr. 886 940 572)

Totalbeløpet er beregnet på samme måte som tidligere år. Forskjellen ligger i at beløpene nå er fordelt på flere fakturaer, i stedet for å vises som separate linjer på én faktura. Du kan lese mer her.

Benytt deg av medlemsfordelene og få mest mulig ut av medlemsskapet. Forsikringstilbud og andre medlemsfordeler er så gunstige at du kan spare inn store deler eller hele medlemskostnaden.

Det lønner seg å være medlem av VKE!

Om NHO

Ved politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet i medlemsbedriftene. Slik skal vi sammen sikre grunnlaget for et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn.

Om NHO Byggenæringen

NHO Byggenæringen er den største interesseorganisasjonen for bedrifter og arbeidsgivere i byggenæringen i Norge. Dette gir slagkraft som kommer deg til gode som medlem i en av bransjeorganisasjoner i NHO Byggenæringen.

Har du spørsmål om medlemskap – ta kontakt med oss!

  • Thor E. Lexow
  • Administrerende direktør
  • Espen Rønning
  • Fagsjef

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: