Rabatt på Varmepumpekonferansen 2019

Publisert

Arrangør: Norsk Varmepumpeforening.

VKE-medlemmer får rabatt på Varmepumpekonferansen 2019 som NOVAP arrangerer 19. - 20. mars på Quality Hotel Expo, Fornebu.

NOVAP arrangerer 19. - 20. mars Varmepumpekonferansen 2019 i samarbeid med Rørentreprenørene Norge. Konferansen gir deg aktuelle foredrag, et overblikk over hva som skjer i bransjen og en gylden anledning til å knytte nye kontakter.

NOVAP og VKE har et langt og godt samarbeid. I den forbindelse tilbys VKE-medlemmer rabatt på Varmepumpekonferansen 2019. Konferansen avholdes på Quality Hotel Expo på Fornebu.

Konferansen byr på et variert program der programmet på dag 1 er felles for alle deltakere med festmiddag og underholdning på kvelden. Dag 2 blir mer praktisk rettet med parallellsesjoner for bolig og yrkesbygg hele dagen. På boligsesjonen vil Stig Rath, fagdirektør kulde i VKE, gi et foredrag om sikkerhet med brannfarlige kuldemedier i boliger. Det blir også et utstillingstorg og en fin anledning til å se produkter fra bl.a. VKE-medlemmer som ABK AS, Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch og Flexit AS.

Jeg håper vi sees på Varmepumpekonferansen 2019.

Les mer og meld deg på konferansen her.

Flere nyheter

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: