VKE

Innhold

Rabatt på Varmepumpekonferansen 2019

F-gass, Medlemskap, Kulde, Energi

Publisert

Arrangør: Norsk Varmepumpeforening

VKE-medlemmer får rabatt på Varmepumpekonferansen 2019 som NOVAP arrangerer 19. - 20. mars på Quality Hotel Expo, Fornebu.

NOVAP arrangerer 19. - 20. mars Varmepumpekonferansen 2019 i samarbeid med Rørentreprenørene Norge. Konferansen gir deg aktuelle foredrag, et overblikk over hva som skjer i bransjen og en gylden anledning til å knytte nye kontakter.

NOVAP og VKE har et langt og godt samarbeid. I den forbindelse tilbys VKE-medlemmer rabatt på Varmepumpekonferansen 2019. Konferansen avholdes på Quality Hotel Expo på Fornebu.

Konferansen byr på et variert program der programmet på dag 1 er felles for alle deltakere med festmiddag og underholdning på kvelden. Dag 2 blir mer praktisk rettet med parallellsesjoner for bolig og yrkesbygg hele dagen. På boligsesjonen vil Stig Rath, fagdirektør kulde i VKE, gi et foredrag om sikkerhet med brannfarlige kuldemedier i boliger. Det blir også et utstillingstorg og en fin anledning til å se produkter fra bl.a. VKE-medlemmer som ABK AS, Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch og Flexit AS.

Jeg håper vi sees på Varmepumpekonferansen 2019.

Les mer og meld deg på konferansen her.