VKE

Innhold

Rabatt på Varmepumpekonferansen 2019

F-gass, Medlemskap, Kulde, Energi

Publisert

Arrangør: Norsk Varmepumpeforening

VKE-medlemmer får rabatt på Varmepumpekonferansen 2019 som NOVAP arrangerer 19. - 20. mars på Quality Hotel Expo, Fornebu.

NOVAP arrangerer 19. - 20. mars Varmepumpekonferansen 2019 i samarbeid med Rørentreprenørene Norge. Konferansen gir deg aktuelle foredrag, et overblikk over hva som skjer i bransjen og en gylden anledning til å knytte nye kontakter.

NOVAP og VKE har et langt og godt samarbeid. I den forbindelse tilbys VKE-medlemmer rabatt på Varmepumpekonferansen 2019. Konferansen avholdes på Quality Hotel Expo på Fornebu.

Konferansen byr på et variert program der programmet på dag 1 er felles for alle deltakere med festmiddag og underholdning på kvelden. Dag 2 blir mer praktisk rettet med parallellsesjoner for bolig og yrkesbygg hele dagen. På boligsesjonen vil Stig Rath, fagdirektør kulde i VKE, gi et foredrag om sikkerhet med brannfarlige kuldemedier i boliger. Det blir også et utstillingstorg og en fin anledning til å se produkter fra bl.a. VKE-medlemmer som ABK AS, Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch og Flexit AS.

Jeg håper vi sees på Varmepumpekonferansen 2019.

Les mer og meld deg på konferansen her.

Flere nyheter

 1. Fagutdanning og sertifisering, F-gass

  F-gass-sertifikat må fornyes innen 1. desember

  Miljødirektoratet har ved en forskriftsendring utsatt fristen for å fornye sertifikat for fluorholdige klimagasser (F-gasser) til 1. desember 2020.

 2. F-gass, Kulde, Lover og forskrifter

  EU planlegger innstramming av F-gassforordningen

  EU-kommisjonen slapp 29. juni et veikart for en revisjon av F-gassforordningen. EU ønsker å forlenge nedtrappingen for bruk av HFK-gasser i tråd med Montrealprotokollen, samt å stramme inn reguleringen på flere områder.

 3. Kulde

  Spydspiss innen CO2 i Vestfold

  IAC Vestcold er en solid kuldeentreprenør i Vestfold som arbeider spesielt mot kuldemarkedet innen butikk og prosesskjøling. Bedriften ledes av Jan Harald Eriksen og har i dag ca. 30 ansatte. Bedriften eies i dag av Viessmann.

 4. Fagutdanning og sertifisering, Kulde

  Bill.mrk: Læreplass søkes

  Koronakrisen har gjort at mange av VKEs medlemsbedrifter har krevende økonomi om dagen, det er også mange som er bekymret for tiden fremover. Men nå er det mange elever som skal ha opplæring i bedrift og som søker læreplasser. Bransjen kan gå glipp av mange gode fagarbeidere om vi ikke finner læreplasser til elevene.

 5. Medlemskap, Lover og forskrifter

  Gode råd til deg som nylig har ferdigstilt eller står midt i prosjekter

  For mange entreprenørbedrifter har koronakrisen ikke bare ført til økonomisk hodebry, men også brakt med seg en del juridiske problemstillinger. Her får du gode råd dersom du nylig har ferdigstilt eller står midt i prosjekter som har blitt påvirket av krisen.

 6. Medlemskap, Lover og forskrifter

  Fire gode råd til bedrifter som er i kontraktsforhandlinger

  For mange entreprenørbedrifter har koronakrisen ikke bare ført til økonomisk hodebry, men også brakt med seg en del juridiske problemstillinger. Her får du fire gode råd til bedrifter som er i kontraktsforhandlinger i dag.