Ny Doffin kommer til høsten

Publisert

Til høsten kommer ny Doffin – den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser. Foto: Thor Lexow

Er du leverandør til offentlige virksomheter, eller har et ønske om å bli det? Til høsten kommer en ny og forbedret utgave av den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser – Doffin.

Doffin er den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser. Bakgrunnen for ny Doffin er en EU-forordning som fra 25. oktober 2023 pålegger nye formater for kunngjøringer – eForms.

Doffin vil få et bedre og mer brukervennlig søk, og gi en forbedret brukeropplevelse. Som leverandør betyr dette at du enklere og raskere skal finne interessante konkurranser og kunngjøringer fra offentlig sektor. DFØ hadde den 23. juni et webinar om hvilke endringer nye kunngjøringsskjemaer og ny Doffin vil innebære for oppdragsgivere og leverandører.

DFØ har lagt ved skjermbilder fra prototypen til ny Doffin og en presentasjon som viser endringene fra dagens Doffin. Merk at prototypen er under utvikling og ikke en endelig utgave av Doffin. DFØ ønsker tilbakemelding fra leverandørene, så har du spørsmål om ny Doffin eller innspill til prototypen send dette på e-post til .

Flere nyheter

  1. Rammeavtale for juridiske tjenester

    VKE har inngått en rammeavtale for juridiske tjenester med Advokatfirmaet Grette AS. Medlemsbedrifter kan gjennom avtalen få advokatbistand til sterkt rabatterte priser på juridiske områder som ikke er dekket av NHO-medlemskapet.

  2. Opplæringskontorene beholder dagens rolle

    Opplæringskontorenes viktigste rolle er å sikre kvaliteten på yrkesopplæringen gjennom koordinering og støtte til både lærlinger og bedrifter. Nå har Kunnskapsdepartementet endelig fått ferdigstilt forskrift til opplæringsloven og etter mye trykk fra arbeidslivets parter har opplæringskontorene beholdt dagens rolle som navet i lærlingeløpet.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: