Møt VKE på Ventilasjonskonferansen 2024

Ventilasjonsforum arrangerer Inneklima-, energi- og ventilasjonkonferansen 2024 den 23. januar på Radisson Blu Scandinavia Oslo. Her møter du VKE som vil snakke om det nye ventilasjonsteknikkfaget og miljødeklarasjoner på ventilasjonskomponenter. Besøk oss også på standen i utstillingsområdet!

Konferansen setter søkelyset på inneklima, energi, ventilasjon, klima og teknologi. Formålet med konferansen er å bringe sammen aktører og beslutningstakere i ventilasjons- og byggebransjen. Konferansen skal være en arena hvor man kan dele kunnskap, erfaringer og innovative løsninger for å skape sunnere og mer energieffektive bygg, bedre innemiljøer, og bruk av nye løsninger og teknologi.

Samfunnet står overfor store utfordringer knyttet til bærekraft, klimaendringer og økende energibruk. Konferansen vil vise frem noen av de nyeste fremskrittene innen teknologi som driver innovasjon på inneklima og energieffektivisering, og hvordan disse kan implementeres.

Gjennom inspirerende foredrag, interaktive diskusjoner og praktiske case-studier får du innsyn i hvordan ventilasjonssystemer, smarte teknologier, bærekraftige energikilder og avanserte styringssystemer kan samarbeide for å skape optimale innemiljøer. Du får også presentert de nyeste trender innen energieffektivisering, fra bygningsdesign til implementering av grønne energiløsninger.

Konferansens målgruppe: Eiendomsselskaper, byggherrer, prosjektledere og rådgivere, entreprenører, leverandører, forvaltningen, teknisk ansvarlige, og driftsansvarlige av bygg.

Les mer og meld deg på her!

Flere nyheter

  1. Julehilsen fra VKE

    Snart ringes julen inn, 2023 går mot slutten og vi kan igjen senke skuldrene og nyte en velfortjent juleferie. VKE ønsker å sende alle en julehilsen og fortelle hva vi har arbeidet med i året som har gått.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: