Artikler

Vis filtrering

52 resultater

Type artikkel
Velg område
52 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Budsjettforlik med kraftig ENØK-satsing

  Regjeringen har kommet frem til et budsjettforlik med SV som øker bevilgningene til Enova og Husbanken. En styrking av Husbanken vil gi boliger til folk som sliter i boligmarkedet og økte midler til energieffektivisering vil bidra til lavere strømregninger.

 2. Varmepumper sentralt i Kraftløftet

  I slutten av september leverte NHO og LO en felles strategi for energieffektivisering, varmepumper i bygg og lokal solkraftproduksjon. – Strategien er en driver for betydelig satsing på enøk for å redusere kraftbehovet til bygg og industri og frigi elektrisitet til andre formål enn oppvarming, sier Thor Lexow, administrerende direktør i VKE.

 3. Enova i motfase

  Nok en gang kutter Enova i tilskuddet til gode og fornuftige enøktiltak i boliger, samtidig som de opprettholder støtten til elektriske motorsykler. Resultatet er at man nå får flere ganger så mye i støtte til å kjøpe elektrisk motorsykkel enn å investere i et balansert ventilasjonsanlegg eller varmepumpe i boligen.

 4. Mer av alt – raskere

  "Mer av alt – raskere" er den fengende tittelen på rapporten som energikommisjonen leverte 1. februar til olje- og energiministeren. Rapporten inneholder en rekke tiltak og anbefalinger for å få til et taktskifte i norsk energipolitikk. VKE har gått gjennom rapporten og ser mange gode tiltak innen varmepumper, varmegjenvinning og energieffektivisering som er kjernevirksomheten til våre medlemmer.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: