Webinar – "Nye Doffin"

Publisert

Vi inviterer medlemmer til gratis webinar om "Nye Doffin" – en ny og forbedret utgave av den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser.

Velkommen til gratis webinar og temaet "nye Doffin".

Tirsdag 19. september kl. 08.15 – 09.00.

Introduksjon av nye Doffin, gjennomføring av en live demo og besvaring av spørsmål

  • Er du leverandør til offentlige virksomheter, eller har et ønske om å bli det? Til høsten kommer en ny og forbedret utgave av den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser - Doffin. Bakgrunnen er en EU-forordning som fra 25. oktober 2023 pålegger nye formater for kunngjøringer – eForms.
  • Doffin vil få et bedre og mer brukervennlig søk, og gi en forbedret brukeropplevelse. Som leverandør betyr dette at du enklere og raskere skal finne interessante konkurranser og kunngjøringer fra offentlig sektor.

DFØ gir en introduksjon av nye Doffin og gjennomfører en live demo og besvarer spørsmål fra deltakerne.

Målgruppe: Daglig ledere, prosjektledere

Foredragsholdere:
Charlotte Kolle, Fagleder i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)
Linda Wetter, Rådgiver i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Meld deg på her innen mandag 18. september kl. 14.00:

PÅMELDING

Link til teams blir sendt ut til påmeldte mandag 18. september etter kl. 14.00.

Det gjøres oppmerksom på at det blir gjort opptak av webinaret, og tilgjengeliggjort for medlemsbedrifter på våre nettsider. Deltagelse på webinaret anses som avgitt samtykke til opptak.

Flere nyheter

  1. En bølgedal for byggebransjen

    2024 blir et tøft år for byggebransjen. Høye renter og byggekostnader gjør at vi venter fallende byggproduksjon i år. Vi anslår en vekst igjen i 2025, ettersom rentekutt vil stimulere etterspørselen, samt drahjelp fra noen store byggeprosjekter i offentlig regi.

  2. Kunstig intelligens i klimabransjen

    Kunstig intelligens (AI) vil spille en sentral rolle i å forbedre effektiviteten og innovasjonen i ulike bransjer, påvirke arbeidsmetoder og utfordre tradisjonelle roller som håndverkere, entreprenører, ingeniører og rådgivere. "AI i bransjen – Inspirasjon og muligheter" var temaet på VKE-konferansen som gikk av stabelen 25. april til en fullsatt sal på ærverdige Oslo Militære Samfund.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: